Spela & dansa med oss

Vill du bli medlem i orkestern? Vi söker alltid nya musiker, dansare och flaggisar mellan 9-24 år till orkestern.

Vi repeterar varje onsdag mellan klockan 18:00-21:00 från mitten av September fram till säsongsstart i slutet av April. Vår träningslokal ligger centralt i Gamlestan i Göteborg (Gamlestadens fabriker, mittemot Bingolotto-studion). Hit tar du dig lätt med buss, spårvagn eller bil.

Tamburmajor Pernilla

är en av våra härliga Tamburmajorer som på många sätt symboliserar allt det som utgör Göta Lejon; glädje, kamratskap, stolthet, energi och vilja.

Intresserad?

Ring vår orkesterledare Martin Forssén på på tel. 0760-252357 om du vill anmäla dig eller har frågor. Du kan också anmäla dig formuläret nedan!

Musiker

Hos oss är du välkommen om du har viss instrumentbana, men själva vitsen med att var med här är att du skall lära dig mer! För basar, slagverkare och flöjter håller Göta Lejon med instrument. Är du intresserad av slagverk krävs ingen instrumentvana men du måste ha taktkänsla.

Dans

Här erbjuder vi alla som är 14-21 år dansundervisning med danslärare. Alla Göta Lejon danserna skall läras ut men man har också tid för lite mer populärdans.

Flagg

Här erbjuder vi våra minsta Lejon dans med flaggor. Du bör vara 9-13 år och tycka om att röra dig till musik. Även här har vi tid med lite mer populärdans.

Anmäl ditt intresse här!