Tidigare Evenemang

Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

Tidigare Evenemang

april 2016

Premiärspelning

Denna spelning är den första för våra nyuniformerade medlemmar! Vi spelar för ett kryssningsfartyg från den kaj som båten ska avgå ifrån. Spelningen pågår från 17:30 till dess att båten lämnat kajen vid ca 18:15.

läs mer

Chalmers Cortègen

Vi leder paraden genom Göteborg och passerar tillexempel Avenyn,Vasagatan och Kapellplatsen. Vi börjar spela 18:00 till dess att vi når startpunkten igen vid ca 20:00.

läs mer

maj 2016

Barnens dag

En spelning i firandet av barnens dag på Kyrkbytorget! Vi spelar på torget från 11:00 till 12:00.

läs mer

Biskopsgårdens dag.

Vi kommer att spela en liten stund på Vårväderstorget sedan dra oss mot Friskväderstorget, därifrån går vi en parad upp till Svarte Mosse.

läs mer

augusti 2017

Invigning EM i Ridsport

Göta lejon kommer att medverka i invigningen av EM i Ridsport på Ullevi.

läs mer

Parad på stan

Som vanligt så spelar Göta Lejon i centrala Göteborg sista lördagen i månaden. Vi går längs Vallgatan fram till Harry Hjörnes plats och sedan tillbaka längs Södra Larmgatan.

läs mer

oktober 2017

Parad på stan

Lördagen den 7/10 är det återigen dags för parad på stan. Vi går längs Vallgatan fram till Harry Hjörnes plats och sedan tillbaka längs Södra Larmgatan.

läs mer

Parad i Göteborg

Lördagen den 28/10 är det återigen dags för parad på stan. Vi går längs Vallgatan fram till Harry Hjörnes plats och sedan tillbaka längs Södra Larmgatan.

läs mer

november 2017

Parad på stan och julmarknad

Lördagen den 25/11 är det återigen dags för parad på stan. Vi går längs Vallgatan fram till Harry Hjörnes plats och sedan tillbaka längs Södra Larmgatan. Efter den paraden så går vi bort till Haga där vi spelar för julmarknaden ca mellan 13:45 och 14:30

läs mer

Invigning av julstaden Göteborg

Vi kommer att medverka vid invigningen av julstaden Göteborg. Det blir en parad från Gustav Adolfs torg till Götaplatsen.

läs mer
+ Exportera evenemang